ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΜΥΙΚΗΣ ΚΡΑΜΠΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ STRETCHING ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΥΟΣ, Η ΕΝΤΟΝΗ ΜΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΠΙΚΑ ΨΥΞΗΣ – ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΙΚΗ ΣΥΣΠΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ (ΝΑΤΡΙΟΥ,ΚΑΛΙΟΥ,ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ,ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ)- ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΥΙΚΩΝ ΚΡΑΜΠΩΝ;
- ΜΠΑΝΑΝΑ : ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΗΓΗ ΚΑΛΙΟΥ/ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ/ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ
- ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ–ΚΟΛΟΚΥΘΑ–ΠΑΤΑΤΑ: ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΛΙΟ/ΜΑΓΝΗΣΙΟ/ΑΣΒΕΣΤΙΟ – ΕΙΔΙΚΑ Η ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 6ΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ
- ΑΒΟΚΑΝΤΟ : ΕΝΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 2ΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ -ΣΧΕΔΟΝ 1 gr (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ)
- ΟΣΠΡΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ : ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΦΑΚΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ 70 mgr ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ 120 mgr
- ΠΕΠΟΝΙΑ : ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΙΟ (ΚΑΙ ΝΕΡΟ),ΟΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ/ΑΣΒΕΣΤΙΟ
- ΓΑΛΑ : ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ
- ΣΠΑΝΑΚΙ–ΛΑΧΑΝΙΔΕΣ–ΜΠΡΟΚΟΛΟ : ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ/ΑΣΒΕΣΤΙΟ
- ΦΡΕΣΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 500mgr ΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ 27 ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ/ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ,ΕΝΩ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΦΡΕΣΚΟΥ ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 15% ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΙΟΥ
- 30 mgr ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ 37 mgr ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΨΗΜΕΝΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ 75mgr
- ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ (100 mgr) ΣΟΛΩΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ) ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 mgr ΚΑΛΙΟΥ