ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ TESTS ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΩΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΚΟΗΘΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ MCED (multi cancer early detection) TESTS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ (50 τουλαχιστον ειναι σε ποικίλλες φάσεις εξέλιξης) ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ TESTS ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ DNA (ή ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ/ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΗ ΣΤΗ ΠΡΩΙΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΩΝ ΚΑΚΟΗΘΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦ ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΩΙΜΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ (screening tests),ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ-ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ-(;)ΤΟΞΙΚΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ TESTS ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (SPECIFITY=% ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΥΓΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ) – ΜΕΧΡΙΣ ΤΩΡΑ <ΑΠΟΔΕΚΤΗ> ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙΣ 10% / ΤΑ MCED tests ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟ 1%. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ’ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟΥ TEST ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 2,3,4…ΕΙΔΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΤΩΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FDA) ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ GALLERI TEST ΓΙΑ 50+ ΕΙΔΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ/ 1% ΕΞ ΟΣΩΝ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ : ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ–>ΤΑ 10 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ TEST ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ–> TA 4 ΘA EXOYN ΚΑΡΚΙΝΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ – ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ SCREENING TESTS (ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ, PAP TEST,PSA, ΑΞΟΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΟΣΗΣ), ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 950 ΔΟΛΛΑΡΙΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.